Alcoi Industrial

Aquest matí, a les 11 del migdia, els alumnes de 1er d’Educació Infantil del matí, conjuntament amb alumnes de 1er d’Animació sociocultural i turística, han realitzat una ruta teatralitzada en anglés pel centre d’Alcoi

Dirigida a alumnes del bachiller d’art del IES Andreu Sempere qui han gaudit d’aquesta activitat, on s’han visitat els llocs més emblemàtics del casc antic, i s’han fet petites representacions, mitjançant les cuals s’han explicat diferències de la burgesia i la classe obrera.

Demà es tornarà ha fer , i aquesta vegada assitiràn alumnes del nostre centre.En concret aniràn 1er i 2º de Gestió Administrativa.

Aquest esdeveniment s’enmarca dins del projecte del CIPFP BATOI, anomenat “Fem Alcoi – l’Alcoi industrial del s. XX”, on es pretén descobrir el nostre patrimoni i valorar el nostre passat i present, mirant cap al futur.

Gràcies a tots els implicats, profes i alumnes, tot açó és possible.

Alcoi industrial

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies