Fantàstica xerrada del Conseller i sopar evocador a L’Assaig

Fantàstica xerrada del Conseller i sopar evocador a L’Assaig

El CIP FP Batoi, continua amb les activitats del projecte: “Fem Alcoi. L’Alcoi industrial del segle XX“.  Així, dijous  21 de gener Rafa Climent, conseller d’Economia, va oferir una conferència sobre la situació econòmica de l’Alcoià-Comtat.

Després de la intervenció del conseller Climent, l’alumnat de 2n curs de Cicle de Cuina i Gastronomia va servir un exquisit menú inspirat en els plats típics alcoians. Més concretament, els primers plats (olives, pericana, borreta i olleta) evoquen les receptes de la classe treballadora mentre que l’arròs i el corder eren més bé menjars de la burgèsia.

Diferents mitjans de comunicació es van fer eco de l’event.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies