II Jornades ERASMUS +

El 27 de gener es va celebrar a l’Àgora les II Jornades Erasmus +, organitzades per CIPFP BATOI i la Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació. Al acte han assistit alumnes dels diferents centres d’Alcoi.

Durant l’acte els centres públics d’Alcoi: IES Andreu Sempere, IES Cotes Baixes, IES Pare Vitòria i Escola d’Art i CIPFP Batoi, han explicat els seus projectes en l’àmbit europeu.

En aquestes jornades a més, han participat alumnes que han tingut una experiència en l’estranger mitjançant una beca Erasmus i empresaris que han rebut estrangers per a fer pràctiques a les seues empreses, per tal de compartir i motivar a altres alumnes a tindre una experiència acadèmica-professional semblant.

Més informació:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies