Visita del CPEE Tomàs Llàcer d’Alcoi

El 9 de febrer ens van visitar a les instal·lacions del Departament de Cuïna i Restauració un grup d’alumnes del CPEE. “Tomàs Llàcer” d’Alcoi, acompanyats per professors, equip directiu i una alumna del mòdul de FCT del CFGS TASOC.

Aquests alumnes del grup de Transició a la Vida Adulta (T.V.A.) i dins de la UD Del “Mercat” i del seu programa “El quiosc de l’Esmorzar” fan una eixida a un mercat tradicional local o comarcal, i és també en eixes eixides on emmarquen una visita al nostre Centre CIP FP Batoi, amb la finalitat de gaudir i observar com treballen els alumnes del nostre cicle de “Restauració”, ja que al Centre Tomàs Llàcer tenen un PFQB anomenat “Iniciació a la Restauració”. Desprès de la visita han esmorzat al restaurant “L’assaig”, gaudint i passant-ho molt bé! Crec que és una gran experiència per a ells i per als nostre alumnat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies