Troba ocupació en Europa amb el programa EURES

Troba ocupació en Europa amb el programa EURES

El nostre alumnat va rebre el passat dia 11 de febrer en torn de matí i vesprà, la xarrada de Carlos Pastor, assessor provincial del programa europeu, qui amb gran professionalitat va descriure en qué consisteix i quins serveis ofereix el programa EURES (European Employment Services).

L’assessor va explicar amb deteniment que es tracta d’una red de cooperació per a l’ocupació i per a la lliure circulació de treballadors, proporciona informació i assessorament d’ofertes i demandes d’ocupació, situació o evolució del mercat de treball, sobre condicions de vida i treball de cada pais… Com a exemples va presentar ofertes d’ocupació d’hosteleria, sanitat… a diferents païssos com Suècia, França, Holanda…

Si vols més informació pots descarregar­te la presentació en Power Point que ens va facilitar Carlos Pastor, pots dirigir­te al Coordinador Erasmus del centre, al Departament de F.O.L. o al d’Orientació del CIPFP Batoi.

També pots accedir al portal Eures per tres vies diferents i demanar cita per parlar amb algun assessor (“adviser”), tant en Espanya com a l’estranger.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies