Cloenda Projecte UNESCO “FEM ALCOI – L’ALCOI INDUSTRIAL DEL S.XX”

Cloenda Projecte UNESCO “FEM ALCOI – L’ALCOI INDUSTRIAL DEL S.XX”

El dimarts 22 de març, a les 10 del matí, els alumnes de 1er d’Administració i Finances van presentar a l’Àgora el resum del projecte Unesco del CIPFP Batoi, realitzat al llarg del present curs escolar. Els alumnes d’Administració van explicar totes les activitats realitzades de setembre fins ara.

En aquest acte també va tindre un paper molt important el cicle formatiu superior de 1er d’Animació Socio-Cultural, que va dinamitzar la cloenda mitjançant uns jocs que van fer participar a tots els assistents com, per exemple, un karaoke. Un gran treball d’aquest grup que va fer molt divertida i dinàmica aquesta activitat.

A l’acte van assistir alumnes de l’IES Andreu Sempere i de l’IES Pare Vitòria. Estos últims van explicar quines activitats han fet en relació a Unesco al seu centre. També va vindre Enrique Martínez, president del Col·legi Oficial de Comerciants d’Alcoi (COAC) per a explicar com ha evolucionat el món comercial.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies