Jornada de convivència alumnat de dependència – Associació Babilón

Jornada de convivència alumnat de dependència – Associació Babilón

El dijous 12 de maig es va viure una bonica i enriquidora experiència al nostre institut. L’Associació Babilón d’Ibi que treballa per la inclusió de les persones amb diversitat funcional ens van visitar i van portar endavant una activitat molt interessant.

En primer lloc, es va realitzar una xarrada al voltant de la diversitat funcional, de la normalització i la inclusió i el paper del voluntariat. Vam tenir el plaer d’escoltar a Jaume Martorell, de la Plataforma de la Dependència d’Alacant, i conegut per molts per la seua participació en el programa “Salvados” de la Sexta.

A continuació, es va realitzar una activitat lúdica per equips que van ser formats per alumnat de Batoi i membres de l’Associació.

La valoració ha estat molt possitiva per les dues parts, perque han pogut compartir i aprendre que la diversitat ens enriquix.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies