Representació del CIPFP Batoi a la primavera educativa

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Primavera Educativa a la ciutat de València, una trobada per fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme als centres de la Comunitat Valenciana.

El dissabte de vesprada, els alumnes Iván Moreno i Máximo Martínez del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes presentaren al Congrés de FP la ponència “Una casa Domòtica” projecte interdepartamental entre els Departaments de Serveis a la Comunitat i el d’Informàtica.
L’alumna del CFGM Perruqueria Maite Díaz Sanchís, tercera als Skills de la Comunitat Valenciana va fer una xicoteta demostració.

El diumenge de matí el nostre alumne Xavi Monllor va rebre el 1er premi de Skills de Serveis de Restaurant i Bar, per part de la Directora General de FP Marina Sánchez i del Conseller d’Educació Vicent Marzà.  Xavi, va estar acompanyat de l’alumna Mireia Albero per fer una xicoteta demostració.

També diversos alumnes de Perruqueria i d’Estètica van col·laborar amb el maquillatge i pentinat de la desfilada que es va efectuar.

Enhorabona als alumnes i professors per la tasca realitzada!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies