Exposició “El món del treball en Alcoi i comarca”

Exposició “El món del treball en Alcoi i comarca”

Tres centres públics d´Alcoi: IES Andreu Sempere, IES Pare Vitòria i CIPFP Batoi, germanats mitjançant les Escoles associades de la Unesco, han realitzat un treball col·lectiu sobre el món del treball a Alcoi i comarca.

Un treball on els alumnes dels nostres centres han sigut els investigadors i creadors de l’exposició. Es tracta d’una mirada retrospectiva al  món del treball que pretén que siguem conscients de quines eren les condicions laborals d’anys arrere  i com han anat evolucionant al llarg del temps.

Conèixer el nostre passat per a valorar el nostre present.

Aquesta exposició es pot gaudir fins el 10 de juny a la Sala d’Exposicions Mutua Levante.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies