Seguim mirant a Europa

Les nostres alumnes de 2º APSD, Andrea Mateo i Miriam Martínez, es troben a la localitat irlandesa de Boyle per a fer un total de 4 setmanes de les seues pràctiques professionals a un centre de la 3ª edat.

Han anat mitjançant el projecte Erasmus+ del CIPFP Batoi anomenat Mirando a Europa. També, amb aquest projecte, aquest curs escolar van anar 4 alumnes de 2º de Cuina i gastronomia a fer 4 setmanes de pràctiques a la localitat francessa de Carcassonne.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies