CELEBRACIÓ DEL 9 D’OCTUBRE

Música, jocs, teatre i dolços per a celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana en el CIP FP Batoi.

El cicle superior d’Animació Sociocultural i Turística s’ha encarregat de decorar els corredors i l’entrada. Així com d’animar a tot l’alumnat per a recordar la proximitat del 9 d’octubre i celebrar-ho tots junts.
Al matí, s’han recorregut els corredors al ritme de la batucada convidant a tots a eixir al pati per a gaudir amb un teatre sobre la vida de Jaume I i la tradició de la mocadorà. A més, els assistents han pogut fotografiar-se en un photocall amb frases i dibuixos relacionats amb la celebració.

Finalment, s’han repartit els dolços de la mocadorà que han elaborat des dels cicles de cuina. Taronges, kiwis, plàtans, xampinyons, maduixes, la piula i el tronador… pareixien reals i estaven riquíssims.
A la vesprada, a ritme de batucada i dolçaines, s’ha animat a tots a participar. Els alumnes de diferents cicles han jugat a una gymkana. S’han ballat danses, s’han fotografiat al photocall, i s’han repartit els dolços de la mocadorà.
La col·laboració entre departaments i la participació de diferents grups en les activitats del centre fan que estes siguen més completes, educatives i lúdiques. L’animació, la decoració i els dolços de la mocadorà han donat vida i color a la celebració d’un dia tan especial per a tots els valencians i valencianes.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies