ADOPTA UN RIU

El passat dimecres 23 de Novembre a les 12h va tindre lloc en el Saló d’Actes una xarrada de la Fundació Limne.

Aquesta xarrada està enmarcada dins del Projecte Unesco “L’aigua tot ho mou” que estem duent a terme des del nostre Centre.

La xarrada va tractar, entre altres, sobre les tasques que desenvolupa Limne. Aquesta Fundació es dedica a la millora i conservació dels ecosistemes aquàtics a través d’accions de voluntariat i custòdia fluvial. A més, es va parlar sobre el projecte que van a realitzar conjuntament amb els nostres alumnes del CFGS de Salut Ambiental: “Seguiment de la qualitat de les aigües“.

La xarrada la va fer Àgueda Victoria, representant de la Fundació Limne.

Com a primera actividad relacionada amb aquest projecte, el Centre va a participar en la adopció de un riu.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies