ACTIVITAT PER COMMEMORAR Dia Internacional de la Discapacitat

ACTIVITAT PER COMMEMORAR Dia Internacional de la Discapacitat

El divendres 2 de desembre es va realitzar al nostre centre una activitat per commemorar el Dia Internacional de la Discapacitat.

En ella van participar l’alumnat de 1er INTEGRACIÓ SOCIAL i 2on ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA – MATÍ, juntament amb el GRUP DE TEATRE del PROJECTE TRÈVOL (format per persones amb diversitat intel.lectual).

L’objectiu d’aquesta activitat va ser reivindicar la diversitat com un element positiu i enriquidor i fomentar així actituds positives cap a la diversitat funcional. L’humor, el teatre, la música i el ball van ser les ferramentes emprades per transmetre a tots els assistents un missatge d’igualtat i reinvidicació dels drets de les persones amb diversitat funcional baix el lemaJo sóc com tu“.

Aquesta activitat no és un fet aïllat, doncs suposa el punt d’arrancada d’un projecte d’innovació educativa que es durà a terme al llarg de tot el curs escolar i pren el nom del lema presentat en l’activitat realitzada i emmaracat dintre d’Educació 2.0 (projecte d’innovació educativa al CIPFP BATOI). Concretament cinc grups d’alumnat corresponents a 3 cicles formatius diferents (Dependència, Integració Social i TASOC) realitzaran puntualment, i al llarg de tot el curs, diferents activitats amb el mateix objectiu.

ARA Multimedia

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies