CINEFORUM: “SUFRAGISTAS”

CINEFORUM: “SUFRAGISTAS”

El proper Dimecres 1 de febrer de 14h a 16:15h al Saló d’Actes farem CINE FORUM amb la pel·licula “SUFRAGISTAS“.

Podeu agafar la vostra entrada a la cantina del centre i sol·licitar menú especial de cine forum per 3 euros (entrepà vegetal-tonyina, aigua i mandarina) per dinar al mateix temps que veiem la peli. També podrem gaudir de crispetes (‘roses‘ de dacsa) gràcies al Departament d’Hosteleria que participa amb la seua elaboració.

Per cert, conserveu l’entrada perquè farem un sorteig d’un obsequi.

Aquesta actividad està oberta a totes les persones del centre que vulguen participar.

Us esperem!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies