PRACTICUM MÀSTER DE PROFESSORAT 2017

PRACTICUM MÀSTER DE PROFESSORAT 2017

El CIPFP Batoi rep per segon any un grup d´alumnes que estan cursant el màster de professorat a la Universitat d´Alacant. Els futurs docents rebran la formació pràctica al nostre centre des del dia 30 de gener fins el 3 de març.

El Màster de Professorat és un dels requisits que han d’acomplir els aspirants als cossos docents. Substitueix l’antic “CAP” (Certificat d´Aptitud Pedagògica) i garanteix la formació que els futurs professors necessiten en relació als requeriments de les seues obligacions professionals al centre, més enllà d’impartir les classes. A través d’aquest màster universitari ‘estudia des de la legislació vigent a la didàctica que s’ha d’utilitzar a l’aula. Per tal d’obtenir el títol, després de la formació teòrica s’ha de realitzar un mínim de 100 hores de pràctiques docents a un dels centres reconeguts per la Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.

Els alumnes s’integraran amb el funcionament normal del centre per tal de viure en primera persona l’activitat real d’un centre educatiu. Acompanyaran els seus tutors en la jornada lectiva i es reuniran amb diferents càrrecs de l’institut per tal de conèixer les seues funcions amb profunditat.
El centre (i especialment la coordinadora del pràcticum, Estela Garcia)  vol agrair la col·laboració totalment desinteressada de Francisco Hernández, Almudena Albero, Elisa Segura, José Daniel Parra, Jose María Guarinos i Mª José Diago, que han oferit el seu temps i els seus coneixements per tal que la formació d’aquests alumnes siga el més completa possible.
També vol agrair el paper dels tutors individuals (Mª Luisa Pérez, Esther Martínez, Tere Sellés, Carmina Francés, Silvia Rico, Sandra Ruiz i Ofelia Cháfer) per guiar en aquest procés als futurs docents i, per descomptat, la participació de l’alumnat del centre, que és la raó i el sentit del nostre treball.
Esperem que tots gaudisquen d’aquesta experiència i de la bona convivència de tota la comunitat educativa.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies