PORTAL EUROPEU DE MOBILITAT PROFESSIONAL

PORTAL EUROPEU DE MOBILITAT PROFESSIONAL

La setmana passada ens va visitar Carles Pastor, assessor provincial EURES (European Employment Services), per a informar-nos del portal europeu de mobilitat professional.

L’assessor ens va explicar que este portal es una xarxa de cooperació per a l’ocupació i per a la lliure circulació de professionals, proporciona informació i assessorament d’ofertes i demandes d’ocupació, evolució del mercat de treball, condicions de vida i treball dels països de tota Europa.

Podeu trobar més informació als següents enllaços.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies