Taller de Creativitat Empresarial

El 17 de febrer l’alumnat dels Cicles de Restauració, InformàticaAnimació Sociocultural i Turística va assistir al Taller de Creativitat Empresarial.

Jordi Tormo, tècnic d’animació empresarial del Centre Europeu d’Empreses InnovadoresCEEI (CEEI), ens va visitar al Centre. En el taller que va impartir ens va explicar estratègies per a pensar com s’han realitzat molts dels invents actuals i, d’una manera molt participativa, ens va motivar a fomentar la nostra creativitat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies