Sort en la vostra aventura europea!

Els/Les alumnes dels graus mitjans que han obtés una beca Erasmus+, han sigut rebuts pel Regidor d’Educació d’Alcoi, Albert Belda. L’event ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Alcoi i ha servit per a desitjar-los sort en la seua experiència europea. El nostre sotsdirector, José María Guarinos, els ha acompanyat..

En total son 26 alumnes que aniran a tres països europeus diferents: Irlanda, Italia i França. Van a realitzar una part de les seues FCT’s (en concret 5 setmanes) en diferents empreses dins les seues especialitats professionals.

Aquestes mobilitats s’emmarquen dins dels projectes Erasmus+ del CIPFP Batoi: Cuidando y embelleciendo Europa i Mirando a Europa+.

Des del Centre, continuem treballant per a generar noves oportunitas i experiències per als nostres alumnes.

Molta sort a tots/es i a gaudir d’aquesta experiència única Eramus!!!

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies