Concurs APP INVENTOR de la EPSA

Concurs APP INVENTOR de la EPSA

Alumnes d’Informàtica del CIP FP Batoi participen en la 6è edició del Concurs App Inventor, organitzat per la EPSA, de programació d’aplicacions mòbils. El resultat ha sigut un tercer premi i quatre mencions especials.

Els alumnes participants han sigut:

Ivan Moreno i Kevin Cerro de 1er DAM: menció especial modalitat B.
Ulises Satorre de 1er SIMX-A: 3r Premi modalitat A
Javier Martínez de 2nSIMX-B: 2 mencions especials modalitat A
Javier Juan de 1erSIMX: menció especial modalitat A

Enhorabona a tots!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies