Taller de cuina al mercat de Sant Roc

Taller de cuina al mercat de Sant Roc

El passat 24 de febrer, va tindre lloc al Mercat Sant Roc un taller culinari realitzat pels alumnes de 2º Cuina-vesprada del nostre Centre. L’activitat ha sigut coordinada pel professor Israel García.

Els/les alumnes van preparar diverses tapes com, per exemple, nem vietnamita de salmó, humus en tabulé, etc.

A la jornada va acudir un gran nombre de gent. Tots van gaudir d’un molt bon ambient i d’unes tapes riquíssimes.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies