Donació a l’Associació ACOVIFA

Aquest dimecres 12 d’abril, el director del CIPFP BATOI, Andrés Puig, ha fet entrega a l’Associació ACOVIFA (Associació contra la violència de gènere i familiar d’Alcoi i comarca) de la quantitat recaptada al llarg de les Jornades celebrades els passats 6 i 7 d’abril.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a l’activitat tapes solidàries en la que els i les assistents a les jornades han pogut degustar les tapes elaborades per l’alumat del CFGM de Cuina i Gastronomia.

L’Associació ACOVIFA va estar elegida per l’alumnat del CFGS Integració Social com la destinatària d’aquesta recaptació.

Degut a l’èxit de participació es preveu continuar amb aquesta iniciativa per a properes jornades i poder col.laborar així amb altres associacions.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies