Concurs de cartells sobre prevenció de riscos laborals

Concurs de cartells sobre prevenció de riscos laborals

Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, el Departament de FOL ha organitzat un concurs de cartells que té com a lema El lado oscuro del trabajo…. ¡Qué la prevención te acompañe!

Han participat alumnes de diversos cicles formatius i amb els seus cartells volen conscienciar d’una forma impactant i contundent sobre els danys que poden sofrir els treballadors i de la importància de la prevenció per tal d’evitar-los.

Els alumnes guanyadors del concurs són:

1r premi: Maite Pascual Zamora, Alex Ocampo Espejo, Mª Cruz Torregrosa Martínez i Mireia Vilaplana Pedraza (1r de Perruqueria) amb el cartell Prevenir o morir

2n premi: Vanessa Fayos, Mª Angeles Rico, Carolina Valdiviezo i Tania Rubio (1r CAE-matí) amb el cartell Prevenir es curarse en salud

Els cartells estan exposats al hall del centre.

El centre vol agrair l’interès de tot l’alumnat participant i, en especial, dels grups de 1º de Cuina-matí i 1º de Serveis de Restauració que han elaborat el títol de l’exposició.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies