Lliurament del premi logotip EDUCA 2.0

Lliurament del premi logotip EDUCA 2.0

El passat dia 13 de juny, l’alumne César Rozas Jiménez que està cursant el CFGM Sistemes Microinformàtics i xarxes al centre, va rebre el premi com a guanyador del concurs logotip Educa 2.0.  L’alumne ha sigut obsequiat amb dues entrades al LOW FESTIVAL BENIDORM per als dies 28,29 i 30 de juliol de 2017. Aquest  premi ha esta patrocinat per Punto ITECH ALCOY.

L’obra guanyadora va ser escollida de forma unànime pels membres del jurat per representar l’esperit que es vol transmetre des d’aquesta iniciativa; Educa 2.0 engloba un gran conjunt de projectes d’innovació educativa.

Cal destacar que Educa 2.0 és un projecte promogut i posat en marxa aquest curs en el CIPFP Batoi i que ha suposat una forta motivació tant per al professorat com per a l’alumant participant amb noves maneres d’ensenyament i aprenentatge.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies