INAUGURACIÓ DEL PROJECTE UNESCO 2017-18

INAUGURACIÓ DEL PROJECTE UNESCO 2017-18

INAUGURACIÓ DEL PROJECTE UNESCO 2017-18

El passat 25 de septembre, va tindre lloc la inauguració del projecte Unesco del CIPFP Batoi del present curs escolar.
Enguany anem a treballar la diversitat cultural:

“Les diferències ens enriquixen, el respecte ens uneix”

Els alumnes de TASOC van realitzar una fira de la diversitat lingüística, on van donar visibilitat a les llengues minoritàries del món, com l’eusquera, navajo…

En cada estand de la fira hem pogut aprendre coses noves sobre les llengües que representaven; l’eusquera, el valencià, el gallec, el sami, el navajo, les llengües celtes i l’amazic o llengua dels berbers. Als estands, a més d’oferir informació sobre les llengües i la seua situació en relació a les llengües de poder amb les quals es relacionen, els alumnes han procurat recrear un ambient d’interacció amb el públic amb tallers diversos , gastronomia, karaokes, recitals de poesia, tallers de caligrafia i música.

Article sobre la ‘FIRA DE LA DIVERSITAT LINGÜÍSTICA’ per Andreu Torregrosa

Noticia en www.aramultimedia.com

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies