ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

¡¡¡El nostre centre està d’enhorabona!!!…

Ens han aprobat la CARTA ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER. Aquesta acreditació europea reconeix la qualitat dels nostres projectes Erasmus + per als graus mitjans, i permet realitzar una sol·licitut més senzilla en les pròximes convocatories.

També té com a objectiu desenvolupar les capacitats del nostre centre per tal d’organitzar unes movilitats de qualitat per als alumnes i per als professors.

Carta Erasmus+ VET MOBILITY CHARTER 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies