LECTURA COL·LECTIVA TIRANT LO BLANC

El passat divendres 17 de novembre, va tindre lloc al CIPFP Batoi, la lectura col·lectiva del “Tirant Lo Blanc”, on van participar cap al voltant de 250 escolars de diferents centres de la nostra localitat:
IES Cotes Baixes, CEIP Miguel Hernández, CEE Tomàs Llàcer, Esclaves, Paüles, La Salle.

De 17 hores fins 19 hores van llegir diferents autoritats públiques, i Carles Cortés, vicerector de la
Universitat d’Alacant, va fer una presentació de la novel·la, i va encapçalar la lectura a la vesprada.

Notícies en premsa:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies