XARRADA INFORMATIVA “OCUPACIÓ PÚBLICA AL SECTOR SANITARI”

XARRADA INFORMATIVA “OCUPACIÓ PÚBLICA AL SECTOR SANITARI”

El professorat de FOL ha impartit la xarrada “Ocupació pública al sector sanitari” per tal d’informar sobre els requisits per a participar en les oposicions, fer la inscripció, comentar l’examen, fer aclariments i resoldre els dubtes que puguen tenir els alumnes, en relació a les convocatòries publicades de les categories de Tècnic/a en cures auxiliar d’infermeria, Zelador/a i Auxiliar administratiu/va.

La xarrada es va realitzar el passat dia 28 de novembre, tant al matí com a la vesprada i va tenir molt bona acollida per part de l’alumnat assistent.
Aquesta activitat és una continuïtat de la jornada “Ocupació al sector públic sanitari” que va organitzar el Departament del FOL el passat 4 d’octubre.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies