Arreplegada de productes per a ACOVIFA

El passat dimecres 20 de desembre, el grup de 1er d’Integració Social, va fer el lliurament de productes d’higiene, infantils i nadalencs a les representats d’ACOVIFA (Associació contra la violència de gènere i familiar d’Alcoi i comarca). L’activitat ha sigut tot un èxit, gràcies a l’esforç i implicació de l’alumnat, així com a la solidaritat de les persones que hi van col·laborar. Des de l’Associació ens han fet arribar el seu sincer agraïment.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies