EL NADAL I LA DIVERSITAT FAMILIAR. 2n INTEGRACIÓ SOCIAL

L’alumnat de 2n curs del cicle de Tècnic en Integració Social ha realitzat una activitat de Nadal per a la resta d’alumnat i professorat del centre. El Nadal sol ser una festivitat que es comparteix en família. La publicitat, el cinema, i altres mitjans solen representar la familia de manera estereotipada, com un únic model vàlid i acceptat socialment.
Mitjançant uns cartells elaborats per ells mateixa i una activitat interactiva han convidat a reflexionar al voltant de la importància de la DIVERSITAT FAMILIAR.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies