1º d’Animació Sociocultural i Turística amb el programa ANIMA’T

1º d’Animació Sociocultural i Turística amb el programa ANIMA’T

L’alumnat de 1 d’Animació Sociocultural i Turística reprén el testic del Programa ANIMA’T; un programa de desenvolupament comunitari resultat d’un conveni de col.laboració entre diferents entitats educatives, socials i públiques: CIP FP Batoi, Asociacions de Veïns d’Alcoi i Ajuntament d’Alcoi amb el seu departament de participació ciutadana. Dinamització comunitària, aprenentatge des de la quotidianitat, il.lusions compartides… són alguns dels ingredients bàsics d’aquest programa. Esteu t@ts convidats i convidades a gaudir de les diferents activitats que l’alumnat de 1 TASOCT desenvoluparà  pels barris de la nostra ciutat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies