El CIPFP BATOI al Concurs App Inventor de l’EPSA d’Alcoi

El CIPFP BATOI al Concurs App Inventor de l’EPSA d’Alcoi

L’alumnat de la família professional d’Informàtica i Comunicacions ha participat en el Concurs d’App Inventor que va tindre lloc a la seu de l’EPSA d’Alcoi el passat divendres 16 de febrer.

El nostre centre va presentar al concurs un total de huit App dissenyades per alumnes del Cicle de Grau Mitjà SMX i de Grau Superior DAM amb molt bons resultats: un 2n premi atorgat a Ulisses de 2n d’SMX A, així com tres mencions especials, una per a Sergi de 2n d’SMX A, una  per a Javier de 2n SMX B i un altra per a Miguel Àngel de 1er d’SMX B.

Finalment, des del centre, volem felicitar als participants pel bon treball realitzat i donar l’enhorabona als guanyadors.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies