Visita a Aitex de l’alumnat del CIPFP Batoi

Visita a Aitex de l’alumnat del CIPFP Batoi

Els alumnes dels grups A i B de 1r de Grau Mitja de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, y dels  grups de mati i vesprada de 1r de Grau Superior de DAM han visitat els dies 28 de febrer, 6 de març, 27 de febrer i 1 de març, respectivament, el centre AITEX d’Alcoi. De la mà del responsable del Departament Institucional i dels companys del Departament d’Informàtica s’ha presentat als alumnes del CIP FP Batoi el treball desenvolupat en aquest centre tecnològic tèxtil punter. A més, s’ha mostrat la divisió de laboratoris i s’han pogut presenciar algunes de les proves que realitzen.

El fet d’observar l’entorn de treball i conversar amb professionals que desenvolupen feines capdavanteres i d’investigació contribueix a motivar els nostres alumnes a seguir formant-se cada dia per a assolir noves fites professionals.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies