Visita a la Granja Escola d’Agres

El dilluns 12 de març, els grups de 1r de TASOCT i d’Educació Infantil van visitar la Granja Escola “Riera d’Agres” amb l’objectiu de conèixer les instal·lacions, els recursos i les activitats que ofereixen. A més, a més, van participar activament en els tallers com el treball amb llana, ungüent per als llavis o fer pà com es feia tradicionalment. Aquesta Granja Escola compta amb dues monitores, Marta i Ruth, exalumnes d’Animació Sociocultural del nostre centre. Van ser contractades després del període de pràctiques. Tanmateix, hi ha dos alumnes del mateix cicle que han iniciat aquesta setmana la FCT.

Aquesta activitat forma part del projecte UNESCO d’aquest curs perquè l’alumnat ha conegut personalment el treball que es realitzava als masos i a les granges, la cuina i els oficis tradicionals. Coneixent i gaudint de la cultura pròpia de la nostra terra i dels nostres avantpassats.

Un dia per gaudir de la convivència, de la natura i de les tradicions.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies