Per una igualtat real

El passat 20 de març, el Departament de FOL del CIP FP Batoi, va organitzar una xarrada-col·loqui que portava com a títol “Per una igualtat real”, en la que participaren Patricia Montava, professora del CIPFP Batoi, i bateria en un grup música Rock, i també Laura López treballadora en l’àrea de producció de l’empresa Alhambra de Muro d’Alcoi.

Les dues dones ens van contar la seua experiència en el seu ofici tradicionalment ocupat per hòmens.

Al finalitzar es va passar al torn de precs i preguntes, on l’alumnat va preguntar el que va considerar convenient.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies