El CIP FP Batoi visita AdSalsa

El CIP FP Batoi visita AdSalsa

Els alumnes de 1r A i B del cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes han visitat l’empresa AdSalsa Global Marketing Solutions, empresa alcoiana capdavantera en el “Lean Generation y Perfomance Marketing”, amb projecció internacional, on un dels seus responsables ens ha explicat el funcionament d´aquesta organització.

A més a més, un tècnic informàtic, antic alumne del CIPFP Batoi, del cicle formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Informátiques (DAI), ens ha informat dels llenguatges informàtics que utilitzen, i els perfils professionals que demanden, destacant com a qualitats, amb un valor afegit, la iniciativa, la capacitat d’aprendre, i la capacitat resolutiva.

Els alumnes també han pogut visitar les instal·lacions de l’empresa.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies