Are we equal?

Are we equal?

“Are we equal?” és una activitat duta a terme per l’alumnat de 1r curs de Radiodiagnòstic, Laboratori, Educació Infantil i Direcció de Restauració a les classes d’Anglés al voltant del 8 de març, dins el projecte Batoi Feminista.

A l’exposició es mostra el treball que l’alumnat ha realitzat al voltant de conceptes que tracten d’explicar les dificultats que troben les dones en el món laboral pel simple fet de ser dones; conceptes com glass ceiling (sostre de vidre), gender pay gap (bretxa salarial de gènere), mansplaining (setciències sexista), o sticky floor (terra apegalós) apareixen explicats per l’alumnat amb les seues pròpies paraules i, en ocasions, amb exemples o comentaris força interessants. A més a més, s’han habilitat dues zones interactives per tal de fomentar la reflexió.

“Are we equal?” es pot veure al Hall del CIPFP Batoi de l’11 al 17 d’abril, de 8.00 a 21.40 hores.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies