International CIP FP Batoi

El nostre centre va tornar a acollir, el 9 de maig, a 2 professores de la Unió Europea.

En concret, aquesta vegada han sigut 2 professores d’hostaleria procedents d’Estonia, qui han estat visitant les nostres instal’lacions, i van estar al taller de cuina per observar el treball pràctic del grup de 1er de Cuina i gastronomia del matí.

Després van dinar al restaurant pedagògic L’ Assaig amb professors i direcció del CIP FP Batoi.

Aquestes professores han vingut mitjançant XARXA FP d’Alcoi.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies