V Encontre Escoles UNESCO

Els dies 3 i 4 de maig, va tindre lloc al CEMA de Crevillent la V Trobada d’Escoles Associades a la Unesco.

Sis escoles de diferents punts de la Comunitat van poder donar a conéixer els projectes que s’han desenrotllat durant este curs en cada centre. A més, van compartir excursions, jocs i menjars. Moments especials per a intercanviar experiències i disfrutar de l’espai i de la companyia.

Aquest any van acudir a esta trobada:
Col·legi Sagrado Corazón (València)

  • Escola Professional Xavier (València)
  • IES Pare Vitòria (Alcoi)
  • IES Andreu Sempere (Alcoi)
  • CIP FP Batoi (Alcoi)
  • C.E. Lope de Vega SAU (Benidorm)

El grup de TASOCT va representar al CIP FP Batoi, exposant el nostre treball sobre diversitat cultural i un vídeo molt animat amb fotografies. En ell tots van poder veure imatges de la cuina marroquina, xarrades sobre altres cultures i països, les cerimònies tradicionals en cada país o l’animació nadalenca en el nostre centre i en altres pròxims. A més, a més, junt a un altre grup del cicle d’Animació van organitzar dinàmiques i jocs per presentar-se i trencar el gel.

En definitiva, un espai i un temps compartit que ens apropen a altres centres que tenen valors semblants com la cultura de pau, solidaritat, pluralitat o la importància de la diversitat cultural.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies