El CIP FP Batoi en A Punt Radio

El CIP FP Batoi en A Punt Radio

Aquest matí el Director del nostre Centre, Andrés Puig Navalón ha participat en un programa de radio de l’emissora valenciana A Punt.

Juntament amb el Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler Gracia, i directors d’altres centres educatius, s’ha parlat de la formació professional.

S’ha destacat la importància social d’estos estudis quant a formació continua i grans possibilitats d’empleabilitat que oferixen als seus titulats, ja que alguns cicles formatius tenen actualment una important demanda per part del sector productiu.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies