Una hora contra el treball infantil

Una hora contra el treball infantil

Des del Departament de FOL estem desenvolupant el Projecte «Educa 2.0 Batoi Compromés amb …» que consisteix en la realització de diverses activitats al llarg del curs relacionades amb els drets soci-laborals.

Aquest dimarts 15 de maig hem treballat el Dia Mundial Contra el Treball Infantil que és el 12 de juny però que hem decidit avançar degut al fet que coincideix amb el fi de curs.

80 alumnes dels cicles formatius de SMX, TASOC, APSD i Integració Social han reflexionat per grups, al voltant d’uns vídeos i d’objectes d’ús quotidià com a roba, telèfons mòbils, xocolata, sabatilles esportives i pilotes.

Han posat en comú les seues conclusions sobre aquesta problemàtica i han escrit les seues reflexions finals en un gran mural.

Els objectius de l’activitat han segut posar en evidència la situació d’explotació laboral i d’esclavitud que pateixen molts menors al món i generar una consciència de consum responsable que contribuïsca a la seua eradicació.

El 12 de juny, Dia Mundial Contra el Treball Infantil continuarem sumant hores!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies