CIP FP Batoi en InnovaFOL

El passat 16 de juny, a València, es va donar a conèixer el projecte d’innovació Crea i gestiona la teua marca personal que ha sigut desenvolupat pels alumnes d’SMX amb la col·laboració del professorat del Departament d’Anglés, d’Informàtica i Comunicacions i de Formació i Orientació Laboral. Aquest projecte va ser escollit per a ser presentat com a comunicació dins el marc de la Jornada Innova FOL organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat Específic de Formació Professional de la GVA.

D’aquesta manera, el CIP FP Batoi manté l’aposta pels projectes interdisciplinars. En aquest, s’ha treballat concretament la presència a les xarxes socials, tallers d’habilitats socials i creixement personal i s’ha rebut formació per part de professionals del sector, la qual cosa ha permés la posada en pràctica de competències i generació de continguts per part de l’alumnat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies