Finalitza el curs de formació del professorat “Noves tècniques i Pràctiques Docents a l’Aula”

Finalitza el curs de formació del professorat “Noves tècniques i Pràctiques Docents a l’Aula”

El passat dimarts 26 de juny va finalitzar el curs “Noves tècniques i pràctiques docents a l’aula”.

Aquesta acció formativa forma part del Pla de Formació del Professorat del centre per al curs 2017-2018.

El curs tenia per objectius, innovar en les pràctiques docents, millorar les tècniques de comunicació del professorat, facilitar l’alfabetització digital del professorat i de l’alumnat, fomentar l’eficàcia i eficiència en procés d’ensenyança-aprenentatge, donar a conéixer la importància i els beneficis de les TIC’s i dels jocs com a estratègies i recursos que afavoreixen el procés d’ensenyança-aprenentatge.

La impartició del curs ha estat a càrrec de la nostra companya, Natalia Beso Sarrià del Departament d’Hoteleria i Turisme.

S’han obtingut molt bons resultats, ja que la totalitat dels i les participants l’han finalitzat amb èxit.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies