EL CIPFP Batoi a la Jornada #Novadors18, a l´Escola Salvatge, XIV Jornades Novadors

EL CIPFP Batoi a la Jornada #Novadors18, a l´Escola Salvatge, XIV Jornades Novadors

El passat 6 de juliol, a Cocentaina, es va donar a conèixer el projecte d’innovació Crea i gestiona la teua marca personal que ha sigut desenvolupat pels alumnes d’SMX amb la col·laboració del professorat del Departament d’Anglés, d’Informàtica i Comunicacions i de Formació i Orientació Laboral. Aquest projecte va ser escollit per a ser presentat com a comunicació dins el marc de la Jornada #Novadors18, a l´Escola Salvatge, XIV Jornades Novadors organitzada per l´associació Novadors amb la col·laboració del Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat de Gandia.

D’aquesta manera, el CIP FP Batoi manté l’aposta pels projectes interdisciplinars. En aquest, s’ha treballat concretament la presència a les xarxes socials, tallers d’habilitats socials i creixement personal i s’ha rebut formació per part de professionals del sector, la qual cosa ha permés la posada en pràctica de competències i generació de continguts per part de l’alumnat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies