INAUGURACIÓ DEL PROJECTE UNESCO “DINS O FORA”

El passat dimecres 26 d’octubre, va tindre lloc la inauguració del projecte del curs 2018-19, anomenat “DINS O FORA”, al saló d’actes del centre.

En aquesta inauguració va actuar un cuartet de jazz, i els diferents qrups escolars que participen en el projecte, van presentar el que van a fer al llarg del curs, entre cançó i cançó… 1er Tasoc, 1er Integració Socail, 1er Perruqueria, 1er CAE, 1er Educació Infantil, 1º de  Cuina de vesprà… Cada grup va explicar als assistents com van a treballar aquesta temàtica des de la seua branca professional.

Entre els assistents Pablo de Gracia (president de la Cambra de Comerç d’Alcoi), Alberto Belda (regidor d’Educació d’Alcoi), María Baca (regidora de Participació d’Alcoi), Jesús Martínez (director IES Andreu Sempere), tècnics de la regidoria d’Educació, membres de Jazz Club Mussol, membres de Mutua Levante…

Un saló d’actes plé de gom a gom, on vam gaudir del protagonisme dels nostres alumnes, acompanyats d’un quartet de jazz.

En acabar l’acte, es va poder gaudir d’un menú especial de presentació del projecte el·laborat per 2º de Cuina de vesprà.

Per la vesprà es va realitzar també una activitat de inauguració, i Alissia, el alter ego artístic de María Penalva, va realitzar un taller de cartelística per als alumnes de la vesprà.

ARRANQUEM AMB MOLTA FORÇA I MOLTA IL·LUSIÓ

Notícia en premsa:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies