Alumnes francessos a Alcoi

Alumnes francessos a Alcoi

Aquesta setmana han vingut 9 alumnes del Lycée Technique Professionnel Saint Joseph l’Amandier d’Angouleme (França).

7 esteticiens i 2 hostelers faràn pràctiques professionals dels seus estudis, en diferents empreses d’Alcoi, al llarg de 7 setmanes.

En els primers dies s’ha fet un poc de turisme a Alcoi per tal de facilitar la seua integració, i s’ha visitat el Museu Explora, el Museu de la Festa, el Círculo Industrial…

Aquests alumnes venen mitjançant beques Erasmus, i gràcies al treball col·laboratiu entre aquest centre i el CIP FP Batoi. Són 8 cursos escolars treballant conjuntament, i que permetrà que 8 alumnes de Batoi fassen també les seues pràctiques a Angouleme al mes de març.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies