Tots Sants arriba a Batoi

Tots Sants arriba a Batoi

Un any més, el CIP FP Batoi i l’Associació de Veïns d’este barri han col·laborat per a celebrar “Tots Sants” junt amb les famílies que s’han sumat a esta festa.

El cicle de grau mitjà d’Estètica i Bellesa han preparat els rostres dels organitzadors, amb belles catrines, terrorífiques bruixes i dimonis arribats del mateix infern. La vesprada ha començat amb l’alumnat del cicle de grau superior d’Animació Sociocultural i Turística i tallers plens d’imaginació, color i tradició. Maquillatge infantil, rates penades i maraques monstruoses, una caixa sensorial en què descobrir misteris… Unes hores divertides que han donat pas a un berenar deliciós, de galletes amb formes de dits, fantasmes o cases encantades. Dolços elaborats per l’alumnat del cicle de grau mitjà de Cuina i Gastronomia. Enguany no han faltat els tradicionals fanalets elaborats amb melons, carabasses i pimentons. Llums fantasmagòriques per a il·luminar els carrers del barri.

Els hòmens del sac han arribat després d’una inesperada traca que ha espantat a xicotets i majors. Amb el soroll, han aconseguit raptar un xiquet, però una bruixa bona l’ha salvat amb un conjur màgic i focs artificials finals. La rondalla “El Dimoni Fumador”, d’Enric Valor, ha arribat poc de temps després, en la que dos persones del públic han sigut els protagonistes. La batucada Ta! Kirikita! ha donat pas a la cercavila, moment que els xiquets i les xiquetes han aprofitat per a cridar a portes de comerços i llars per a omplir les seues bosses de caramels i altres dolços que els veïns del barri els han regalat. Tallers, contes, música i disfresses per a celebrar un dia ja tradicional, en este barri alcoià.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies