EL CIPFP Batoi a les Jornades #eFOL2018

EL CIPFP Batoi a les Jornades #eFOL2018

El passat 25, 26 i 27 d´octubre, al País Basc, es va donar a conèixer el projecte  IN_. L´APS a l’orientació professional. La iniciativa ha sigut desenvolupada pels alumnes d’SMX, TASOCT i G. ADM amb la col·laboració del professorat del Departament d’Informàtica i Comunicacions, de Formació i Orientació Laboral, d’Administració i Finances i de Serveis a la Comunitat. El projecte va ser escollit per a ser presentat com a comunicació dins el marc de les Jornades Formatives per al professorat de FOL  #eFOL2018, organitzada per FPeuskadi2018 LPO-EES Irakasle Topaketa
Irakasle Topaketak.

Amb això, el CIP FP Batoi reforça l’aposta pels projectes interdisciplinars. En aquest, s’ha treballat concretament la millora de l’empleabilitat dels nostre alumnat mitjançant la metodologia d’Aprenentaje i Servei, és a dir, aprendre realitzant un servei a la comunitat, en aquest cas la comunitat educativa, la qual cosa ha permés la posada en pràctica de competències professionals i transversals per part de l’alumnat.

Si voleu saber més, podeu consultar a la pàgina del eFOL2018:

Notícies relacionades:

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies