INAUGURACIÓ DEL PROJECTE UNESCO “DINS O FORA”

INAUGURACIÓ DEL PROJECTE UNESCO “DINS O FORA”

En aquesta inauguració va actuar un quartet de jazz, i els diferents qrups escolars que participen en el projecte, van presentar allò que van a fer al llarg del curs, entre cançó i cançó…1er de Tasoc, 1er d’Integració Social, 1er  de Perruquería, 1er de CAE, 1er Educació Infantil, 1º de Cuina de vesprada, etc…. Alumnes de cada grup van explicar als assistents com van a treballar aquesta temàtica des de la seua branca professional.

Entre els assistents Pablo de Gracia (president de la Cambra de Comerç d’Alcoi), Alberto Belda (regidor d’Educació d’Alcoi), María Baca (regidora de Participació d’Alcoi), Jesús Martínez (director IES Andreu Sempere), tècnics de la regidoria d’Educació, membres de Jazz Club Mussol, membres de Mutua Levante…

La jornada es va desenvolupar en un saló d’actes ple de gom a gom, on vam gaudir del protagonisme dels nostres alumnes, acompanyats d’un quartet de jazz.

En acabar l’acte, es va poder gaudir d’un menú especial de presentació del projecte elaborat per alumnes de 2n de Cuina de la vesprada.

ARRANQUEM AMB MOLTA FORÇA I IL·LUSIÓ

 

Enllaços en premsa:

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies