I Jornades de Família i Addiccions: Gestació i Alcohol

I Jornades de Família i Addiccions: Gestació i Alcohol

Dimecres que ve albergarem les I jornades de família i addiccions: gestació i alcohol

Des de l’APPI (Atenció Prenatal i Primera Infància) i l’UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) de l’Ajunatament d’Alcoi, tenim el plaer de convidart-e a assistir a la 1a jornada de família i addiccions.
Vindran diferents professionals de tots els àmbits a explicar-nos com afecta l’alcohol al bebé durant l’embaràs.

Al finalitzar la jornada gaudirem d’un berenar-degustació a càrrec dels alumnes d’Hostaleria del CIP FP Batoi.

Enllaços relacionats:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies