Visita a l’empresa Xixona S.A.

L’activitat es va desenvolupar el passat 2 de novembre de 2018.

Amb aquesta visita es volien aconseguir els següents objectius:

  • Conèixer els processos d’elaboració de torrons i dolços tradicionals d’obrador: torró d’Alacant, torró de Xixona, torró a la pedra, torró de neu, massapà, fruites gebrades, …
  • Tindre els recursos necessaris per a utilitzar aquests productes autòctons i poder desenvolupar elaboracions en el mòdul formatiu de Postres en Restauració.
  • Descriure els equips necessaris per a elaborar els productes que es fabriquen en aquest tipus d’empreses.
  • Investigar sobre les matèries primeres naturals necessàries per a elaborar els torrons i dolços tradicionals d’obrador.

Ha sigut una visita molt productiva ja que l’alumnat ha pogut veure els processos a peu de fàbrica.

A més de poder solucionar totes les inquietuds que els anaven sorgint a mesura que ens descrivien tots els procediments de fabricació que la guia ens mostrava.

Agraïm a l’empresa Xixona S.A per obrir-nos les seues portes i ensenyar-nos com elaboren totes les seues dolces elaboracions.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies